Tisztelt Kollégák!

Szeretettel és tisztelettel hívjuk Önt a VI. Magyar Homeopátia Kongresszusra.
A homeopátia, mint alternatív terápia részben ismert csak az orvosok körében, de aki megismeri és megtanulja, annak kibővül az orvosi szemlélete és terápiás tárháza is.

Igen gyakran tapasztaljuk, hogy a homeopátiás rendelésre már kivizsgált, kezelt, de nem gyógyult, panaszokkal telt betegek érkeznek, s a homeopátiás terápiával sokszor sikerül nemcsak a tüneteket csillapítani, hanem a betegség okait is megállítani, megszüntetni.

Az orvosi homeopátiás terápia alkalmas akut és krónikus betegségek kezelésére is, emellett fontos kiemelni, hogy prevencióra is alkalmazható.
Igen széles azon betegségek köre, ahol jó eredményeket lehet felmutatni a homeopátiás kezeléssel.

Allergia, asztma, gyulladásos légúti betegségek, gastroenterológiai gyulladások, IBS, urogenitális betegségek, autoimmun folyamatok, bőrgyógyászati betegségek, bizonyos reumatológiai panaszok, visszér-aranyér, trombózishajlam csökkentése, endokrin problémák, meddőség és egyéb nőgyógyászati hormonális eltérések és gyulladások, gyermekek magatartás zavarai, hiperaktivitás, koncentrációs zavarok, felnőttkorban gyakoribb pszichés problémák, mint pánik szindróma, depresszió, feszültség- stressz kezelés területén sok sikert érünk el mind itthon, mind a külföldi homeopátiás kollégák.

Idei kongresszusunk alkalmával is szeretnénk bemutatni a mai kor betegségeire adott megfelelő homeopátiás terápiás válaszokat, szem előtt tartva az individualitás fontosságát, de emellett algoritmusokat, protokoll sémákat is közzétéve.

Célunk az, hogy megkönnyítsük a mindennapi praxisban, egyre szélesebb alkalmazási körben, a homeopátiás terápia használatát.

Dr. Zarándi Ildikó
Igazgató, CEDH Hungária Homeopátia Oktató és Ismeretterjesztő Szervezet
Elnök, Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványa