Köszöntő

TISZTELT KOLLÉGANŐ, KOLLÉGA ÚR!

A Magyar Menopausa Társaság (MMT) és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET) új formában, közösen szervezi meg kongresszusát 2015. június 19-20-án Galyatetőn. Úgy gondoljuk, hogy a két Társaság számos közös, egymással átfedésben lévő témában tud megszólalni. A közös kongresszus lehetővé teszi a szülészeti és nőgyógyászati endokrinológia teljes spektrumának, a serdülőkortól a seniumig terjedő időszak nőgyógyászati endokrin problémáinak áttekintését, megvitatását.

A témák érdekesek lesznek nem csak a menopausa, illetve szülészeti és nőgyógyászati endokrinológia irányában specializálódott orvosok, hanem valamennyi szülésznőgyógyász szakorvos, rezidens, endokrinológus, belgyógyász, reumatológus, családorvos, szakdolgozó és orvostanhallgató számára is. A felkért referátumok, a bejelentett előadások és poszterek összefoglalják az elmúlt évek új eredményeit. Az előadók nem csak a nőgyógyászok, hanem belgyógyász endokrinológusok és más társszakmák soraiból is kerülnek felkérésre, akik a téma kiváló ismerői, részben vezetőségek tagjai.

Arra kérünk minden nőgyógyász szakmai vezetőt, hogy a munkahelyéről küldjön legalább egy orvost és lehetőség szerint az ellátásban résztvevő szakdolgozót is a rendezvényünkre. A Társaságok alapító tagjait pedig arra, hogy hozzanak magukkal minél több, a téma iránt érdeklődő fiatal kollégát. A június közepi nyár lehetőséget ad a kikapcsolódásra, a kongresszus előtti és utáni pihenő programok szervezésére is.

Az MMT és az MSZNET Kongresszusának Szervező és Tudományos Bizottsága és a két Társaság Vezetősége nevében tisztelettel és szeretettel várunk minden volt és leendő MMT és MSZNET tagot és érdeklődőt 2015. június 19-20-án Galyatetőn.

Prof. Dr. Gőcze Péter
MMT elnöke
Prof. Dr. Szilágyi András
MSZNET elnöke

A KONGRESSZUS FŐVÉDNÖKE

Prof. Dr. Bódis József
a Magyar Nőorvos Társaság elnöke

SZERVEZŐ BIZOTTSÁG

ELNÖKE

Prof. Dr. Szilágyi András

TAGJAI

Dr. Béres László
Dr. Erdélyi Lajos
Prof. Dr. László Ádám
Dr. László Dániel

TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁG

ELNÖKE

Prof. Dr. Gőcze Péter

TAGOK

Dr. Ács Nándor
Dr. Jakab Attila
Dr. Tóth Károly Sándor
Dr. Várbíró Szabolcs

KONGRESSZUS SZERVEZŐ

CONGRESSLINE KFT.

1065 Budapest, Révay köz. 2.
Tel: (1) 429-0146, Fax: (1) 429-0147
Benyhe Ildikó, Gaitz Éva
E-mail: gaitz@congressline.hu
Honlap: www.congressline.hu