Tisztelt Kollégák!

2011. évi rendezvényünk sikerét látva a Magyar Nőorvos Társaság 2012. június 1-jén és 2-án megtartja II. Továbbképző Kurzusát, amelyet évente szeretne ezután megszervezni azokban az években, amikor nem rendezünk Kongresszust.

A témaköröket a szakma vezető szaktekintélyei foglalják össze, a Tanfolyam kreditpontos vizsgával zárul (38 kreditpont). Az idei évben elsősorban nem az egyetemi klinikák oktatóit kértük fel előadások megtartására, hanem a kórházi osztályokon dolgozó, az adott témában kiváló vezető szakembereket.

Az eddigi visszajelzések alapján még a tavalyinál is több résztvevőre számíthatunk, akik számára reményeink szerint ezúttal is kiváló színvonalú szakmai programot tudunk nyújtani.

Az évenkénti találkozással a szakmai továbbképzésen túl jó lehetőség adódik a szülészet-nőgyógyászat aktuális kérdéseinek megbeszélésére, a kollégákkal történő találkozásra. A kora nyári Balaton-part a Szervező Bizottság reményei szerint ideális helyszínt teremt a tanfolyam megrendezéséhez.

Tanfolyamunkhoz kapcsolódva 2012. június 1-jén tartjuk meg a Magyar Nőorvos Társaság esedékes tisztújító küldöttgyűlését is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, kellemes és hasznos időtöltést kívánva a résztvevőknek.

Prof. Dr. Pál Attila
az MNT elnöke
Dr. Ács Nándor
a Szervező Bizottság Vezetője
Program letöltése Jelentkezési lap letöltése Az on-line regisztráció lezárult

Kiemelt támogatók

Bayer Hungária Kft.

MSD Pharma Hungary Kft.

Főtámogató

TEVA Magyarország Zrt.

Szponzorok