Kedves Kolléganők és Kollégák!

Az eddigi rendezvények sikerére alapozva a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája idén ismét megrendezi kétnapos szakmai továbbképző tanfolyamát. Az idei rendezvényt 2016. december 2-3-án tartjuk, Update 2016. címmel, a mindig kiváló hátteret biztosító visegrádi Thermal Hotelben. A megszokott, novemberi időponttól idén az Európai Endometriózis Liga budapesti Kongresszusa okán tértünk el, kivételesen.

Az előadások megtartására a klinika munkatársai mellett az adott témakör vezető hazai szaktekintélyeit kérjük fel.
A továbbképző tanfolyam során kifejezetten a gyakorló nőgyógyász mindennapi munkája során felmerülő kérdésekre koncentrálunk, az elmúlt év legfrissebb információit összefoglalva.

A Tanfolyam kreditpontos vizsgával zárul (48 kreditpont). A téli ünnepek előtti találkozással a szakmai továbbképzésen túl jó lehetőség adódik a szülészet, nőgyógyászat aktuális kérdéseinek megbeszélésére, a kollégákkal történő kikapcsolódásra is. Azt reméljük, hogy a gyönyörű környezet ismét tökéletes helyszínt biztosít a tanfolyam megrendezéséhez, a magunk részéről mindent megteszünk a kiemelkedő szakmai és társasági program biztosítása érdekében.

Prof. Dr. Ács Nándor
igazgató
Prof. Dr. Bánhidy Ferenc
egyetemi tanár, igazgató-helyettes