Menü

Általános Információ

A kongresszus helyszíne

Groupama Aréna Rendezvényközpont
1091 Budapest, Üllői út 129.

Megközelítés, parkolás:
A Groupama Aréna a Belvárostól 10 percre helyezkedik el, a 3-as metro és 1-es villamos Népliget megállójánál. A belföldi és nemzetközi buszpályaudvar is ugyanitt található. Az Aréna rendezvényközpontja és annak mélygarázsa autóval mind az Albert Flórián útról mind az Üllői útról megközelíthető.
Parkolási lehetőség a stadion főbejárata előtt korlátozott számban és csak ügyintézési időszakra áll rendelkezésre, ezért kérjük a kongresszus vendégeit, hogy a stadion mélygarázsát használják ahol ingyenes parkolást biztosítunk.
A mélygarázs bejárata az Albert Flórián út felől található.

A kongresszus hivatalos nyelve

Magyar

Regisztrációs Iroda nyitvatartása

A helyszínen a Groupama Rendezvényközpont Főbejáratánál a földszinten.

2016. november 17. csütörtök: 08:00-19:30
2016. november 18. péntek: 08:00-19:00
2016. november 19. szombat 08:00-12:30

Kreditpont

A kongresszus akkreditációja folyamatban van.

Fogadás (MKOT Díjátadó)

Időpont: 2016. november 18., péntek 19.30-23.00
Helyszín: Groupama Aréna Rendezvényközpont
A Fogadás keretében kerül sor az MKOT 2016. kongresszusának legjobb tudományos összefoglalóinak díjátadására, valamint az MKOT tagság sorsolásra.

Vendéglátás

A IX. MKOT Kongresszus étkezéseit a Stadion Event Kft. biztosítja, mint a Groupama Aréna kizárólagosan szerződött catering szolgáltatója, az Eventrend Holding tagja.

MKOT stand

Magyar Klinikai Onkógiai Társaság információs standja a II. emeleten a kiállítási területen üzemel a Kongresszus teljes ideje alatt, megismerkedhetnek a Társaság tevékenységével, valamint az MKOT tagdíj tartozásukat rendezhetik. Ugyanitt található a Rákgyógyítás.hu képviselete is.

A tagdíjfizetőket meglepetés ajándék várja, és számítunk a résztvevők visszajelzésére, értékelésére is.

Az MKOT Fogadás (Díjátadó) keretében a tagok között a Groupama Arénába szóló futball belépőket valamint dedikált mezt sorsol ki a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság.

Stadion túra

A Groupama Aréna üzemeltetője segítségével 4 alkalommal csoportos, vezetett stadionlátogatást szervezünk, melynek keretében az érdeklődők megismerhetik a stadion és rendezvényközpont egyébként látogatóktól elzárt területeit is.

Megtekinthetők lesznek az öltözők, játékoskijáró, sajtótájékoztató helyszíne, Skyboxok, VIP lounge-ok és szivesen válaszolnak minden a stadion és Fradi életével kapcsolatos kérdésre.

Térkép