Kedves Kolléganők és Kollégák!

A Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája az idei évtől új, kétnapos szakmai továbbképző tanfolyamot rendez, minden év november végén, Update címmel. Az első rendezvényt 2013. november 22-23-án tartjuk a visegrádi Thermal Hotelben.

Az előadások megtartására a klinika munkatársai mellett az adott témakör vezető hazai szaktekintélyeit kértük fel. Nagy örömünkre szolgál, hogy számos kiváló barátunkat köszönthetjük előadóként rendezvényünkön, akik a felkérést első szóra, készséggel fogadták el. A továbbképző tanfolyam során kifejezetten a gyakorló nőgyógyász mindennapi munkája során felmerülő kérdésekre koncentrálunk, az elmúlt év legfrissebb információit összefoglalva.

A Tanfolyam kreditpontos vizsgával zárul (50 kreditpont). A téli ünnepek előtti találkozással a szakmai továbbképzésen túl jó lehetőség adódik a szülészet-nőgyógyászat aktuális kérdéseinek megbeszélésére, a kollégákkal történő kikapcsolódásra is. Azt reméljük, hogy a gyönyörű környezet tökéletes helyszínt biztosít a tanfolyam megrendezéséhez, a magunk részéről mindent megteszünk a kiemelkedő szakmai program biztosítása érdekében.

Dr. Ács Nándor
egyetemi docens, igazgató
Prof. Dr. Bánhidy Ferenc
egyetemi tanár, igazgató-helyettes