Kezdőlap

Csatlakozó tudományos rendezvények

2012. november 7., szerda

Hotel Tulip Inn Budapest Millennium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)MILLENNIUM TEREM

10.00-13.00 MKOT onkológiai tanfolyam háziorvosoknak A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság onkológiai alaptanfolyama háziorvosok részére. A tanfolyam célja a háziorvos szerepének kiemelése a daganatos betegségek megelőzésében, a daganat szűrésében, a tünetek értékelésében, a daganatos beteg gondozásában. (A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.)
Jelentkezési határidő: október 31.

Meghívó letöltése

14.30-18.00 Daganatos Betegek Napja A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság Kongresszusa keretében fórumot teremtünk a daganatos betegek számára. A rendezvény során a Rákbetegek Országos Szövetsége, a Rákliga és a Tűzmadár Ház összefogásával szakmai előadások hangzanak el a daganatos betegségekben érintetteknek. (A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a gaitz@congressline.hu e-mail címen, vagy telefonon a 06 1 429-0146 telefonszámon.)
Jelentkezési határidő: október 31.

2012. november 8., csütörtök

Danubius Hotel Helia (1133 Budapest, Kárpát utca 62-64.)URANUS TEREM

14.00-18.00 Nővér szakmai fórum Az onkológiai szakdolgozók számára rendezett tudományos ülésen a daganatos betegek ápolásával kapcsolatosan hangzanak el felkért előadások. A tudományos ülés keretében bejelentett előadások és poszterek bemutatására is sor kerül.

A Nővér szakmai fórum napján (november 8., csütörtök) a nővéreknek/szakdolgozóknak a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges emailen a gaitz@congressline.hu címen, legkésőbb október 31-ig.

A fórum továbbképzési akkreditációja folyamatban van.
Az MKOT Kongresszus pénteki és szombati programjain való részvételhez külön regisztráció szükséges. Jelentkezni on-line módon vagy a kitöltött jelentkezési lap elküldésével lehet.